Timbilding Na Majorci

Timbilding na Majorci

Nakon prošlogodišnjeg timbildinga u Barseloni, naš klijent iz Švedske je i ove godine izabrao Španiju za mesto timskog okupljanja, i to predivnu Majorku, jednu od najpoznatijih turističkih destinacija. Kraj septembra je idealno vreme za posetu, jer je manja gužva i potpuno je drugačiji utisak o najvećem ostrvu Španije.
TNation tim programera bio je spreman za akciju.

Timbilding Na Majorci

Oduševljeno smo prihvatili poziv za druženje, i nas četvoro odmah krenuli u pripreme za put, dok je nažalost dvoje kolega bilo sprečeno da putuje sa nama.
Radovala sam se što ću ponovo uživo videti drage ljude, sa kojima radim na projektu svakodnevno, a koje vidjam samo onlajn na redovnim sastancima.

Velika Vila Koja Datira Još Iz 1300 God

Posle jutarnjeg leta, odvezli su nas u smeštaj, u prelepu novu vilu. Domaćini su je iznajmili samo za ovu priliku, jer je trebalo ugostiti veliki broj ljudi iz mnogo zemalja, koji je došao na timbilding. Smestili su nas na krov vile, s pogledom na more i sa ogromnim bazenom, tu smo odmarali i radili, kasnije ručali i uživali zajedno ceo dan. Ostatak vremena proveli smo u velikoj vili, koja datira još iz 1300 god, veoma zanimljive arhitekture. Okružena zelenilom.

Team Building Na Brodićima Kojima Smo Obilazili Celu Obalu

Raspored je uglavnom bio gust, prepodne smo imali predavanja, neku radionicu ili coworking, dok je popodne bilo rezervisano za razne aktivnosti. Medju najlepšim aktivnostima, bio je team building na brodićima, kojima smo obilazili celu obalu.
Sledeceg dana bilo nam je na raspolaganju nekoliko aktivnosti, padel, izlet do mesta Cala D’Or, pa je izabrao ko je šta želeo.

Izlet Do Mesta Cala D'or

Večere su takodje bile tematske, jedna je bila dress code Gala, druga All White, sve originalno i lepo organizovano.
Hrana je bila odlična, mediteranska, ali i gluten free vega što ja posebno volim, i bilo je svega u izobilju.

Odlična Mediteranska Hrana

Imam utisak da je vreme proletelo, i da je timbilding u potpunosti ispunio naša očekivanja. Iskreno verujem da će naša saradnja u timu, kao i saradnja sa klijentom biti još bolja i uspešnija.

Scroll to Top