Deluxe Building

Poseta Deluxe kompaniji

Deluxe 24.02.-11.03.

Ove zime me je posebno obradovala vest da sam pozvan u posetu kompaniji Deluxe sa kojom TNation, moj tim i ja uspešno sarađujemo već nekoliko godina, na različitim projektima.

Razlog posete je razvijanje strategije vezane za jedan novi projekat, za koji sam izabran da budem vođa Quality Assurance tima, a na kojem su angažovani i timovi iz Amerike i Ukrajine.

S obzirom na to da se sve brzo odigralo i da je trebalo za samo dve nedelje dobiti vizu, pripremiti se za planirane sastanke i organizovati put, nisam imao mnogo vremena da razmišljam o svojim očekivanjima od puta i posete. Jedino o čemu sam stalno razmišljao je to da ću konačno upoznati sve te divne ljude sa kojima sam komunicirao preko Skypa i uspeo da izgradim odnos koji znači više od samog poslovnog odnosa.

Ovo je bila i moja prva poseta Americi, tačnije Minesoti, državi sa 10000 jezera.

Minesota

Istina je da nisam neki ljubitelj zime i snega, a zima u Minnesoti je prilično hladna i surova naročito za ljude koji su ljubitelji leta, mora i plaža. Uprkos tome, uspeo sam da uživam i da upoznam Minneapolis i Saint Paul tj. Twin Cities sa okolinom, koji imaju veliki broj jezera sa uređenim parkovima i različitim sadržajima za sport i uživanje u prirodi. Mogu samo da zamislim kako to sve lepo izgleda kada priroda zeleni i cveta.

Upoznao sam kako izgleda radni dan mojih kolega u Deluxe, kako je raditi iz njihovih kancelarija, dogovarali smo strategiju za naredne projekte ali i družili smo se u obližnjim pabovima. Moram priznati da imaju fantastično pivo 😊

Poseta Ulica MinesoteDve nedelje su proletele, ali ostaju uspomene koje ću pamtiti celog života. Prvenstveno mislim na ljude koje sam tamo upoznao i koji su mi pomogli da se prijatno osećam.

Zahvalan sam i svojoj kompaniji TNation koja mi je pružila priliku da otputujem i steknem jedno novo, neponovljivo iskustvo. Svoje pozitivne utiske sam preneo timu u Beogradu i sada mnogo drugačije izgleda svaki naš sastanak kada pričam sa ljudima koje sam bliže upoznao.

Hvala kompaniji Deluxe na gostoprimstvu!

Scroll to Top