Tnation Poseta Klijentu I Poseta Opatije U Hrvatskoj

Poseta klijentu u Hrvatskoj i nezaboravni obilazak Opatije

Početkom ove godine dobili smo poziv od klijenta da ih posetimo, kako bi detaljnije razgovarali o daljim fazama u razvoju projekta, na kome uspešno radimo duži period.

Poseta Klijentu U Hrvatskoj I Nezaboravni Obilazak Opatije

Naš domaćin je bila IT kompanija iz Hrvatske koja se bavi razvojem softverskih rešenja za Ministarstvo Obrazovanja, modula za upis dece u vrtiće, osnovne i srednje škole, kao i modula za obrazovanje odraslih.
Naša prva destinacija je bila Zagreb, grad koji se konstantno razvija i privlači dosta kompanija iz oblasti IT industrije.
Pošto smo završili planirane radne aktivnosti, krenuli smo put mora i najpoznatijeg jadranskog letovališta i zimovališta još iz perioda Austro-Ugarske, Opatiji.

Opatiju Još Nazivaju Kraljicom Jadrana

Poznata po svojoj blagoj klimi, Opatiju još nazivaju kraljicom Jadrana. Smeštena je u kvarnerskom zalivu a krase je prelepi vrtovi i čuveni letnjikovci još iz habzburškog perioda.
Sunčan i topao zimski dan bio je idealan za šetnju uz more i druženje.
Šetnju smo započeli kod parka vile Angioline, najstarije vile u Opatiji, koja je danas muzej turizma.

Park Svetog Jakova

Prateći uređenu stazu videli smo hotel Kvarner, prvi hotel izgrađen na Jadranskoj obali davne 1884. godine, prošetali smo parkom Svetog Jakova i zastali kod Devojke sa galebom, koja je simbol Opatije.

Devojka Sa Galebom, Simbol Opatije

Druženje smo nastavili u jednom od obližnjih restorana, uz ribu, dobro vino i tihu muziku.
Moramo pohvaliti naše kolege iz Hrvatske, koji su nam bili odlični domaćini i mi s nestrpljenjem planiramo da uzvratimo gostoprimstvo.

Scroll to Top