Rodjendan Tnation I Newtec Solutions

Rođendan kompanije i jubilarne nagrade

U petak, 03. novembra, proslavili smo rođendan TNation i NewTec Solutions i održali dodelu jubilarnih nagrada za sve zaposlene koji su sa nama preko 5 godina.

Rodjendan Tnation I Newtec Solutions

Proslava je organizovana u restoranu na Adi Ciganliji, gde smo ugostili drage kolege, klijente i prijatelje kompanije, i zajedno obeležili dosadašnje uspehe.

Rodjendan Tnation I Newtec Solutions

U dobrom raspoloženju, iskoristili smo trenutak da se posebno zahvalimo kolegama jubilarcima na stručnosti, posvećenosti i predanom radu: Jelena Pavlović, Igor Mikša, Nikola Tomašević, Bojan Simonoski, Milan Janačković, Vlada Radičević, Aleksandar Zečević, Petar Simić, Željko Živanović, Bojan Bajić, Darko Dražić.

Jubilarne Nagrade

Uručili smo vredne poklone našim jubilarcima, a kao i svih prethodnih godina, najveću pažnju privukle su unikatne lutkice u obliku svog lika.

Rodjendan Tnation I Newtec Solutions

U svom obraćanju, Siniša Medić, CTO kompanije, naglasio je kolika je važnost i bogatstvo imati ljude koji su posvećeni kompaniji dugi niz godina. Takođe je naglasio, da iako su trenutno izazovna vremena za poslovanje, naša kompanija ostaje na stabilnom kursu i mirno plovimo ka novim uspesima.

Rodjendan Tnation I Newtec Solutions

Radujemo se zajedničkim godinama koje dolaze, novim uspesima, ciljevima i jubilejima. Još jednom smo pokazali da smo najuspešniji kada radimo kao tim.

Scroll to Top