Obeležavanje Godišnjice It Kompanije 2022

Mega događaj: obeležavanje godišnjice IT kompanije 2022

Ovogodišnja svečanost dodele nagrada za godišnjicu TNation-a je događaj o kome ćemo svi još dugo pričati. Proslavili smo 10 godina rada i iskoristili savršenu priliku da proslavimo naš napredak u protekloj deceniji.

Pred kraj svake godine TNation i sestrinska firma NewTec Solutions proslavljaju zajedno godišnjicu osnivanja. Kao i prethodnih godina ovo je divna prilika da se okupimo, družimo i dodelimo nagrade našim zaposlenima, koji su sa nama duže od pet ili deset godina. Ove godine odlučili smo da jubilej IT kompanije obeležimo u predivnom ambijentu pored reke Save i uz muziku profesionalnog di džeja.

Divna Prilika Da Se Okupimo, Družimo I Dodelimo Nagrade Našim Zaposlenima

Posebno smo ponosni i zahvalni našim koleginicama i kolegama: Siniša Kresojević, Siniša Medić, Miloš Antić, Ana Antić, Miloš Podgorac, Vojislav Ilić, Zoran Egić, Vukašin, Ćirić, Igor Savić, Stefan Radojčić, Filip Popović, Martin Stanojević, Jelena Kiso, Vladimir Mihajlović koji su bili uz nas sve ove godine. Protekli period je bio izazovan i svi su pokazali veliko razumevanje, posvećenost i trud da naša IT kompanija ostane prepoznata i uspešna.

Odlična Zabava, Dobro Posluženje, I Što Je Najvažnije Fantastično Raspoloženje

Organizovali smo odličnu zabavu, dobro posluženje, i što je najvažnije vladalo je fantastično raspoloženje.
Tokom zabave, Iskoristili smo trenutak da podelimo vredne jubilarne nagrade. Moramo zapaziti da se naši jubilarci svake godine najviše obraduju i vesele kada ugledaju svoje kopije, Mini Me figurice. Naravno nijedan rođendan, pa ni firmim ne može da prođe bez torte i slatkiša. Ovaj jubilej nam je doneo puno radosti, smeha, divnog druženja, i suvišno je reći da će ova jubilarna groznica trajati do sledeće godine. Na kraju smo pokazali da smo tim, da cenimo trud i da ćemo i u narednim godinama zajedno raditi još bolje.

Podelili Smo Vredne Jubilarne Nagrade Nijedan Rođendan Ne Može Da Prođe Bez Torte I Slatkiša

Scroll to Top