Tnation U Londonu

TNation u Londonu

Biti developer u današnje vreme, pored nekontrolisanog ispijanja kafe i čestog prisustvovanja razgovorima o chia semenkama, znači imati privilegiju posete klijentima (uglavnom iz inostranstva). Te posete su dobra prilika za upoznavanje kolega, klijenata i razgovore “lice u lice” o problemima, planovima, fudbalu, najboljem mestu za kupovinu patika itd.

London. Često se spominje u poslednje vreme, vidimo slike Big Bena, London Eye-a, Tower Bridge-a i pitamo se da li je to zaista tako fantastično uživo kao što je na ekranu. Ne, nije. Još je bolje. 🙂 Kažem ovo iz ličnog iskustva, jer sam imao sreće da prošlog meseca sa kolegama posetim upravo ovaj velelepni grad.
Po sletanju smo svratili do hotela i odjurili na stadion FK Totenhem, gde je gostovala naša Crvena Zvezda, u 3. kolu Lige šampiona. Prizor je bio fantastičan, iako nam rezultat baš i nije “išao na ruku”. Svakako smo ovaj nov stadion napustili prepuni utisaka.
Prilikom ove posete odseli smo u hotelu nadomak Vestminsterske opatije, na samo par minuta od centra turističkog dela grada. To nam je olakšalo obilazak znamenitosti (solo i sa vodičima), muzeja, restorana i, naravno, trgovinu. 🙂

London je inače poznat po “lošem” vremenu, ali smo mi, očigledno, imali sreće. Tokom vikenda smo maksimalno koristili sunčano vreme, te smo šetali, popeli se na najvišu zgradu (The Shard) i veče završili u kafiću hotela, gde smo sa ostatkom ekipe popili “po jedno” fino, točeno pivo.
Svakako, najbitnija stvar je da je poseta bila korisna i da je vreme provedeno sa ostatkom tima produktivno, te bi ovo trebalo da postane praksa i da bude još poseta ove vrste ubuduće.

Scroll to Top