Poseta Deluxe Kompanije

Poseta Deluxe kompanije i druženje u Beogradu

Kao što sam najavila u svom prethodnom blogu, članovi našeg najvećeg klijenta Deluxe kompanije iz Amerike su odlučili da nam uzvrate posetu i da sa nama provedu nekoliko dana. Poslušali su nas i izabrali za posetu odličan period godine, kada možemo da im se posvetimo i uživamo u čarima koje pruža Beograd.

Kako naše DEV kolege iz Deluxe kompanije posebno vole Nikolu Teslu, došli smo na ideju da ceo jedan dan tokom njihovog boravka kod nas bude u znaku Nikole Tesle. Organizovali smo posetu muzeju “Nikola Tesla” i moram priznati da je to bio pun pogodak, jer su gosti bili oduševljeni postavkom i onim što su videli i saznali tokom obilaska muzeja.

Druženje sa klijentom smo nastavili i u večernjim satima, na brodu zvanom “Nikola Tesla”, koji krstari Savom i Dunavom i sa koga se pruža predivan pogled na Kalemegdan, Ušće kao i Muzej savremene umetnosti.

Naše druženje je trajalo dugo u noć, a atmosfera je bila odlična, opuštena, uz dobro vino, klopu i muziku. Bila sam prezadovoljna što sam deo te fantastične atmosfere I što smo imali priliku da na najbolji mogući način ugostimo našeg dugogodišnjeg klijenta.

Gosti su bili izuzetno zadovoljni i puni utisaka. Obećali su da će vrlo brzo doći ponovo kod nas

Ostali dani su prošli radno u našoj kompaniji TNation, i uspeli smo da posetimo još mnoga lepa mesta u Beogradu, ali sam sigurna da će “Nikola Tesla dan” ostati svima dugo u lepom sećanju.

 

Scroll to Top