Poseta Predstavnika Holandskog Biznis Kluba

Poseta predstavnika holandskog biznis kluba

Krajem septembra, TNation je ugostio osamnaest predstavnika holandskog biznis kluba u prostorijama kompanije.
Tnation Je Ugostio Osamnaest Predstavnika Holandskog Biznis Kluba
Veliko je zadovoljstvo što su medju mnogim istaknutim kompanijama iz Beograda, gosti iz Holandije, izabrali TNation kompaniju, kako bi čuli naša poslovna iskustva, ali i kako bi sa zaposlenima podelii čime se oni bave i otkrili veliki potencijal za buduću saradnju.

Siniša Kresojević Ceo Tnation
Siniša Kresojević CEO TNation

Nakon iskrene dobrodošlice i uvodne reči Siniše Kresojevića, CEO kompanije, u domaćinskoj i prijateljskoj atmosferi, naše kolege su održale prezentaciju gostima, i malo detaljnije ih upoznale sa biznisom kompanije, brojnim projektima, TNation akademijom, itd. Goste je posebno oduševila činjenica da je i fudbaler Dušan Tadić vredan dokaz uspešne saradnje Srbije i Holandije 🙂

Dokaz Uspešne Saradnje Srbije I Holandije

Predstavljanje TalkB2B platforme i svih mogućnosti koje ona pruža, privuklo je veliko interesovanje gostiju, i otvorilo zanimljivu diskusiju medju njima. Miloš Antić, Project Manager B2B platforme, strpljivo je odgovarao na brojna pitanja o svim dobrim iskustvima korisnika platforme.

Predstavljanje Talkb2B Platforme
Project Manager Miloš Antić

Kolega Bojan Bajić, senior developer, predstavio je projekat koji naš tim uspešno razvija, od 2018. godine, upravo za holandskog klijenta, što je izazvalo posebnu pažnju medju gostima.

Senior Developer Bojan Bajić
Senior developer Bojan Bajić

Po pitanjima koja su gosti postavljali, i razgovoru koji se vodio, moglo se primetiti da su gosti veoma zainteresovani za dalju saradnju i da smo kao tim ostavili odličan utisak.
Mi smo iskreno uživali u ovoj poseti i otvaramo vrata novim izazovima i poslovnim prilikama.

Scroll to Top