Adult And Old People'S Shelter In Kumodraska Beograd

Organizovali smo humanitarnu akciju u TNation-u

U TNation-u kao društveno odgovornoj kompaniji, nastojimo da učestvujemo u humanitarnim akcijama i da pomažemo najugroženijim članovima našeg društva.

Pored stalne akcije prikupljanja plastičnih čepova „Čep za hendikep“ ovog meseca smo organizovali i akciju prikupljanja odeće za potrebe Prihvatilišta za odrasla i stara lica u Kumodraškoj Beograd, koju smo proširili i na ostale kompanije u poslovnom centru West End.

Ova ustanova socijalne zaštite ima preko 100 stalnih štićenika, najugroženijih starih, bolesnih i beskućnih lica. Navedena lica su po pravilu u krajnje zapuštenom stanju, i u većini slučajeva psihički izmenjena, dementna, stara, koja nisu u mogućnosti da se brinu o sebi.

U humanitarnoj akciji smo sakupili neophodne sezonske odevne predmete i obuću i nadamo se da smo uspeli bar malo da pomognemo i ustanovi i njenim štićenicima i olakšali teške životne uslove.

Trudićemo se i ubuduće da budemo humani i aktivni u pomaganju onima kojima je pomoć neophodna, jer naše malo nekome znači mnogo.

Scroll to Top