Prezentacija Na Matematičkom Fakultetu

Gostovanje TNation-a na IT@MatF 2018.

IT@MatF 2018.  sada već tradicionalni događaj, održan je u subotu 26.05.2018. na Matematičkom fakultetu u Beogradu.

Program je vodila koordinatorka za odnose sa privredom doc. dr Vesna Marinković, uz podršku studentskog parlamenta i studenske organizacije Omikron. Događaj je takođe podržao i vanredni profesor sa kadetre za računarstvo i informatiku Matematičkog fakulteta dr Saša Malkov.

Na skupu se predstavilo više od 20 renomiranih domaćih i stranih kompanija, prijatelja katedre, od kojih su većina iz IT delatnosti, kao i drugih delatnosti sa razvijenim IT sektorom.

Imali smo čast da se i ove godine u okviru događaja predstavimo studentima i odgovorimo na njihova pitanja. U ime TNation-a, COO kompanije Miloš Podgorac je u kratkom obraćanju predstavio glavnu delatnost kompanije, strukturu i viziju, tehnologije koje se primenjuju u radu, kao i osvrt na referentne klijente sa kojima sarađujemo dugi niz godina, čije zadovoljstvo predstavlja dokaz kvaliteta rada naše kompanije.

Kao poseban deo kompanije, koji je i najinteresantniji studentima, predstavljena je i delatnost TNation Akademije čiji su programi dostupni studentima završne godine fakulteta, u cilju stručnog usavršavanja, sticanja veština i stučnih praksi.

Druženje se nastavilo u holu, gde su studenti imali priliku da u direktom razgovoru sa predstavnicima kompanija saznaju više o ponudi i mogućnostima za sticanje stručne prakse i obuka.

It@Matf 2018.

Predstavili smo im naš program i ponudu, saslušali smo njihova interesovanja, želje za budućim profesionalnim profilom, razgovarali smo na temu atraktivnih tehnologija traženih na tržištu, posavetovali ih u pravcu daljeg sticanja veština i profesionalnog usavršavanja.

Bilo nam je zadovoljstvo da budemo deo ovog događaja i da razgovaramo sa budućim stručnjacima. Nadamo se da smo imali pozitivan uticaj u informisanju ovih mladih ljudi u pogledu savremenog poslovanja i primeni aktuelnih tehnologija, i da će se neki od njih uskoro pridružiti našem timu.

Vidimo se i sledeće godine!

Scroll to Top