12. Erp Susreti Pod Vojvođanskim Brdima (Brdom)

12. ERP susreti pod vojvođanskim brdima (brdom)

Prethodni vikend sam imao zadovoljstvo da prisustvujem još jednim ERP susretima u odličnoj organizaciji kompanije IIB. Ovaj put smo se našli u prelepim Sremskim Karlovcima, gde smo se družili sa starim prijateljima i po kojim zajedničkim klijentom. Pored IIB-a, i naravno TNation-a, skupu su prisustvovale i druge renomirane firme iz Srbije, Crne Gore i Makedonije; Bambi, Nelt, Alfa Plam, Nectar, Nexe, Fruvita, DIS, Metalac i mnoge druge.

12. Erp Susreti Pod Vojvođanskim Brdima (Brdom)

Sremski Karlovci, kao mesto dešavanja, su bili odličan izbor. Posle jednodnevnih predavanja, koja su kao i uvek bila dobro izbalansirana, sledilo je druženje i ne tako lagana šetnja po Fruškoj gori.

Oni malo hrabriji su učestvovali na takmičenju u “orijentiringu”, a neki od njih su rekli “nikad više” 🙂 zbog malo zahtevnijeg terena ove godine. Naravno, posle šetnje je sledila svečana večera sa tamburašima, karakteristična za vojvođanske proslave.

Tradicionalna nagradna igra je obradovala mnoge. Bilo nam je drago da i mi “podelimo” 5 simboličnih nagrada, a još draže i da osvojimo poklon paket kompanije DIS 🙂

12. Erp Susreti Pod Vojvođanskim Brdima (Brdom)

Naravno, jedva čekam sledeće ERP susrete, očekujući opet odličnu organizaciju i uvek odlično druženje.

Scroll to Top