Završen Qa Kurs

Utisci polaznika nakon završenog QA kursa

TNation, IT kompanija iz Srbije, sa ponosom objavljuje da je nedavno održala QA Manual kurs za potencijalne buduće kolege. QA kurs, koji je trajao pet nedelja, imao je za cilj da osnaži i obuči kandidate da primene principe kontrole kvaliteta u svakodnevnom radu.

Tokom pet nedelja intenzivnog učenja, učesnici su imali priliku da se upoznaju sa različitim aspektima kontrole kvaliteta u IT sektoru. Kurs je obuhvatao teme kao što su osnovni principi testiranja, upravljanje kvalitetom softvera, metodologije i modeli razvoja softvera,alati za testiranje, manuelno testiranje, i mnoge druge.
Dok sumira utiske sa uspešno završenog martovskog QA kursa i razmišlja o idejama za unapređenje narednog, naša koleginica i predavač, Mirjana Ivoševic, ističe sledeće:

“Glavni fokus QA kursa naše akademije bio je na efikasnoj analizi kvaliteta softverskih proizvoda kao i na načinu na koji se mogu preventovati greške i izbeći problemi pri isporuci rešenja. Intezivna, ali temeljna dinamika predavanja i vežbi, imala je za cilj brzo sticanje primenljivih teorijskih i praktičnih znanja, za koja verujem da će polaznicima pružiti dobru polaznu osnovu za dalji napredak i usavršavanje.

Kao najjači utisak sveže održanog QA kursa, ostaće mi sjajan individualni entuzijazam polaznika, koji je rezultirao jakim timskim duhom i pokretačkom atmosferom. Grupa je od prvog do poslednjeg polaznika, disala kao jedan, sve vreme trajanja kursa.

Predan i kontinuiran angažman cele grupe, dodatno je motivisao mene kao predavača da istrajem u nameri da polaznicima obezbedim kvalitetan vodič za ulazak i prve korake u zanimljivom QA svetu.”

Kvalitetan Vodič Za Ulazak I Prve Korake U Zanimljivom Qa Svetu

TNation kompanija veruje da će uspešno održani QA kurs doprineti unapređenju kvaliteta rada u IT sektoru. Verujemo da će naši kandidati primeniti nova znanja i veštine u svom radu kao i da će nastaviti dalje da se usavršavaju.
Kao nagradu za najboljeg polaznika QA kursa, TNation je omogućio praksu u našoj kompaniji, čime se stiče neprocenjivo iskustvo u radu na nekim od najzahtevnijih projekata u IT industriji.

Scroll to Top