TNation, IT kompanija iz Srbije, sa ponosom objavljuje da je nedavno održala QA Manual kurs za potencijalne buduće kolege. QA kurs, koji je trajao pet nedelja, imao je za cilj da osnaži i obuči kandidate da primene principe kontrole kvaliteta u svakodnevnom radu.

Tokom pet nedelja intenzivnog učenja, učesnici su imali priliku da se upoznaju sa različitim aspektima kontrole kvaliteta u IT sektoru. Kurs je obuhvatao teme kao što su osnovni principi testiranja, upravljanje kvalitetom softvera, metodologije i modeli razvoja softvera,alati za testiranje, manuelno testiranje, i mnoge druge.
Dok sumira utiske sa uspešno završenog martovskog QA kursa i razmišlja o idejama za unapređenje narednog, naša koleginica i predavač, Mirjana Ivoševic, ističe sledeće:

“Glavni fokus QA kursa naše akademije bio je na efikasnoj analizi kvaliteta softverskih proizvoda kao i na načinu na koji se mogu preventovati greške i izbeći problemi pri isporuci rešenja. Intezivna, ali temeljna dinamika predavanja i vežbi, imala je za cilj brzo sticanje primenljivih teorijskih i praktičnih znanja, za koja verujem da će polaznicima pružiti dobru polaznu osnovu za dalji napredak i usavršavanje.

Kao najjači utisak sveže održanog QA kursa, ostaće mi sjajan individualni entuzijazam polaznika, koji je rezultirao jakim timskim duhom i pokretačkom atmosferom. Grupa je od prvog do poslednjeg polaznika, disala kao jedan, sve vreme trajanja kursa.

Predan i kontinuiran angažman cele grupe, dodatno je motivisao mene kao predavača da istrajem u nameri da polaznicima obezbedim kvalitetan vodič za ulazak i prve korake u zanimljivom QA svetu.”

Kvalitetan vodič za ulazak i prve korake u zanimljivom QA svetu

TNation kompanija veruje da će uspešno održani QA kurs doprineti unapređenju kvaliteta rada u IT sektoru. Verujemo da će naši kandidati primeniti nova znanja i veštine u svom radu kao i da će nastaviti dalje da se usavršavaju.
Kao nagradu za najboljeg polaznika QA kursa, TNation je omogućio praksu u našoj kompaniji, čime se stiče neprocenjivo iskustvo u radu na nekim od najzahtevnijih projekata u IT industriji.