Tnation Akademija - Quality Assurance Kurs

TNation Akademija – Quality Assurance kurs

Nakon kraće pauze, ponovo smo oformili grupu polaznika za Quality Assurance kurs, koji uspešno organizujemo već nekoliko godina u okviru TNation Akademije.

Kurs se održava ponedeljkom i sredom u prostorijama TNation, i narednih mesec i po dana, polaznici će imati priliku da se upoznaju sa kompletnim ciklusom razvoja softverskih rešenja, kao i pripremom za samostalno sprovođenje procesa testiranja i provere kvaliteta softvera.

Priprema Za Samostalno Sprovođenje Procesa Testiranja I Provere Kvaliteta Softvera

Prema rečima naše koleginice i predavača Mirjane Ivošević: “Programom kursa predviđeno je upoznavanje polaznika sa osnovama logičkog razmišljanja, modelima testiranja, tehnikama i alatima. Tokom kursa kontinuirano ćemo pratiti rad i napredak polaznika, stavljajući akcenat na praktične vežbe i primere iz realnih projekata. Posebno sam zadovoljna što ću imati priliku da polaznicima prenesem svoje najbolje iskustvo tokom rada na raznim razvojnim projektima. Motivisanost i želja polaznika da usvoje nova znanja i informacije, za mene predstavljaju veliki izazov i inspiraciju”.

Upoznavanje Polaznika Sa Osnovama Logičkog Razmišljanja, Modelima Testiranja, Tehnikama I Alatima

Ponosni smo na ceo naš tim, koji je sa velikim entuzijazmom radio proteklih meseca na organizaciji QA kursa, kako bi polaznicima pružili vrhunski kvalitet. Potrudićemo se da nakon završenog kursa, najbolji polaznik/ica dobije adekvatnu praksu u našoj kompaniji, koja neguje dugu tradiciju u regrutovanju odličnih kadrova, upravo sa QA kursa.

Srećan početak i uspešan rad želimo aktuelnoj grupi, a sve koji vide svoju budućnost u primamljivoj QA profesiji, pozivamo da se prijave!

Scroll to Top