Letnji Kurs Tnation Akademije

Uspešno završen letnji kurs TNation Akademije

Obično, većina nas željno isčekuje leto i početak odmora, kada punimo baterije, istražujući možda nove predele ili se jednostavno samo opuštamo u društvu dragih ljudi.
Medjutim, postoje i mnogi drugi, koji su odlučili da svoje slobodno vreme iskoriste da steknu nove veštine i da unaprede svoje znanje u raznim oblastima. Neki od njih su bili i naši polaznici letnjeg QA kursa TNation akademije, koja je osmišljena tako da čak apsolutinim početnicima pruži dovoljno znanja da otvare vrata i zakorače u IT svet.

Polaznici Letnjeg Qa Kursa Tnation Akademije

Temeljno pripremivši kurs, naš predavač Mirjana Ivošević, uspela je da polaznicima QA kursa, kroz intezivan teorijski i praktičan rad u trajanju od pet nedelja, prenese svoje znanje i da ih dovoljno zainteresuje i motiviše, kako bi sa više samopouzdanja gradili svoju karijeru u IT sektoru. Napredak u IT svetu, podrazumeva konstantno učenje i informisanje o inovativnim tehnologijama, koje se ubrzano menjaju.

U nastavku možete pročitati samo jedan od utisaka naših polaznika koji su bili na praksi.
Ukoliko i Vi želite da se nadjete u dinamičnom okruženju, da usavršite svoje veštine ili da stičete nove, pratite naše objave jer od septembra planiramo nove kurseve i novo druženje.
“Lepo osmišljen kurs sa profesionalnim i posvećenim predavačima. Nakon završetka kursa uspešno ćete savladati osnove QA testiranja i imati uvid kako to sve izgleda prvo u teoriji, a onda i u praksi. Kurs je dinamičan i spaja teoriju i praksu, u smislu da ukoliko ste redovni na predavanjima i radite domaće zadatke, veoma lako ćete uploviti u vode i razviti razmišljanje QA testera. Najboljem učesniku obezbeđena je praksa nakon završetka kursa, a kao neko ko je bio na praksi u kompaniji, mogu reći da je to za mene jedno vrlo korisno iskustvo. Dobićete sva teorijska i praktična znanja koja su vam potrebna, kako biste lagano počeli svoj angažman u bilo kojoj IT kompaniji, na poziciji QA testera. Kurs mogu pohađati potpuni početnici, ali i ljudi sa određenim predznanjem.”

Iskustva Polaznika

Screenshot TNation stranice sajta Kursevi.com

Vidimo se!

Scroll to Top