Tnation Poklon &Quot;Dobro Došla Bebo&Quot;

TNation poklon “Dobro došla bebo”

Naša kompanija TNation je pre nekoliko godina, odlučila da na neki način podrži i pomogne mladim roditeljima. Organizovala je događaj i dodelu poklon – vaučera “Dobro došla bebo”, za najmlađe članove TNation porodice.

Iskreno, od svih događaja koje organizuje TNation za svoje zaposlene, posebno volim kada stigne obaveštenje da je neko od mojih kolega postao ponosni roditelj. Sve titule  i zvanja, uloge dobrog brata, komšije, kolege ili prijatelja su lepe. Medjutim, meni nekako najlepše zvuči kada dobiješ ulogu tate i mame. 

Znajući koliko je važan stabilan privatan život i planiranje porodice za zaposlenog čoveka, naša kompanija je prepoznala tu vrednost i vrlo sam ponosna na to. 

Tnation Employee Tnation Poklon &Quot;Dobro Došla Bebo&Quot;Tnation Bebi Portikle

Poklon – vaučer za najmlađe

Od početka 2020. u naš kolektiv stiglo je 6 slatkih beba. Kompanija je zaposlenima poklonila vaučere, kako bi roditelji mogli da obraduju svoje najdraže mališane.

TNation porodica

Tnation EmployeeDobro Došla Bebo, Čestitka TnationDobro Došla Bebo, Čestitka Tnation

Dobro došla bebo i proslave

U svim kancelarijama ovakve događaje obeležimo veselo, uz dobar roštilj i neizbežne slatke i slane kiflice. Vrlo često, tate i mame uveče organizuju žurke i proslave, na kojima je uvek odličan provod i druženje. Roditelji kao da znaju da je to prilika da se dobro opuste, pre nego što nastane period besanih noći 🙂 

Iskreno me raduje što je događaj “Dobro došla bebo!” postala tradicionalna manifestacija u našoj kompaniji.
Bilo bi lepo i da organizujemo poseban dan, Family day,  po povratku u kancelarije. To bi omogućilo mališanima da upoznaju radni ambijent svojih roditelja. 

 

Leave a Comment

Scroll to Top