Naš Kolega Kao Mentor I Predavač Iz Ui/Ux Dizajna

Naš kolega kao mentor i predavač iz UI/UX dizajna

Kolega Uroš Petrović dao je svoj doprinos važnom studentskom događaju – Prvi Seminar studenata ATSSB, koje je organizovalo udruženje Studenata Akademije tehničkih strukovnih studija Beograd, u saradnji sa Studentskim Parlamentom Akademije tehničkih strukovnih studija Beograd.
Seminar je održan u periodu od 24. do 27. novembra na Zlatiboru.

Naš Kolega Kao Mentor I Predavač Iz Ui/Ux Dizajna

Ovaj događaj je okupio više od 250 učesnika/delegata, od kojih su većina studenti ATSSB, i gosti iz drugih studentskih organizacija i visokih školskih institucija. Tematske oblasti seminara, podrazumevale su aktuelne teme, poput biznisa, mentorstva, liderstva, digitalizacije, životnog stila i UI/UX dizajna.

Naš Kolega Uroš Petrović

Naš kolega Uroš Petrović, senior UI/UX designer i Team lead u TNation, bivši student Beogradske politehnike i dizajner sa velikim iskustvom, pozvan je da bude jedan od predavača.

Razmena Iskustva Sa Uspešnim Ličnostima Iz Raznih Oblasti

Po njegovim rečima, učešće na seminaru, pružilo je studentima priliku da razmene iskustva sa uspešnim ličnostima iz raznih oblasti i da nauče neke važne vrednosti i veštine koje su im prenete iz ličnih i profesionalnih uglava.
Bilo je mnogo istaknutih predavača koji su govorili u okviru svojih sesija i to je veliki benefit za studente koji tek planiraju svoje karijere. Seminar je dobro organizovan i ispunio je svoj cilj.

Posebno Sam Ponosan Što Sam Deo Ovog Značajnog Projekta Za Mlade Ljude

‘Kada sumiram utiske, posebno sam ponosan što sam deo ovog značajnog projekta za mlade ljude, koji žele da stiču nova znanja i stvaraju uspešne karijere. Verujem da će im preneta iskustva biti od koristi u budućnosti, i uvek ću nastojati da podržim ovakve događaje, i kao pojedinac i ispred svoje kompanije TNation, zaključio je Uroš’.

Scroll to Top