Fpl Tnation Tabela

TNation FPL 2019/20 uvek više od igre

TNation FPL 2019/20

Dve trećine najpopularnije Fantasy igre na svetu je iza nas i pravo je vreme da se napravi rezime dosadašnjeg dela takmičenja (trećeg po redu) u “TNation FPL 2019/20” ligi. Ove sezone 30 menadžera iz naše kompanije učestvuje u borbi za prestiž i vredne nagrade. U borbi koja će, sudeći po stanju na tabeli, biti najzanimljivija i najneizvesnija do sada. Ali da krenemo od početka…

Siniša Kresojević, sa svojim timom “FC Fire Dragon”, imao je furiozan start takmičenja. Odlična anticipacija i pravovremeni transferi doveli su do toga da od samog starta zasedne na vrh tabele i već nakon nekoliko kola stekne priličnu prednost u odnosu na većinu menadžera. Srećom po sve takav tempo je bilo teško održati, pa su neki igrači to iskoristili da uhvate priključak i ne dozvole da titula bude odlučena u tako ranoj fazi takmičenja.

 

Gužva u vrhu TNation lige

Debitant u TNation ligi, ali ne i u samom takmičenju, Igor Mikša sa svojim timom “Show Me the Mané”, trenutno je na drugom mestu sa samo 10-ak poena iza Siniše. Još je manja razlika između njega i Miloša Podgorca, drugoplasiranog iz prve i trećeplasiranog iz prošle sezone. Da li će “Sir Tomy” ostvariti i treći uzastopni plasman u Top 3, ostaje da se vidi. Njemu za vratom diše Goran Medenica, koji je prošle godine zauzeo odlično drugo mesto. “Svemir Zeka” je svojom igrom do sada svakako istakao kandidaturu za još jedan plasman u sam vrh. Isto važi i za Filipa Popovića na petom i Stefana Radojčića na šestom mestu. Može li Stefanov “Synectis” ponoviti rezultat od pre dve godine kada je superiorno osvojio prvo mesto i sezonu završio u sjajnih Top 1500 u svetu – saznaćemo u maju.

To su dakle igrači koji će do samog kraja voditi veliku borbu za prva tri mesta. Naravno, ne samo zbog trenutnog plasmana na tabeli, već prvenstveno zbog odličnih rezultata na svetskom nivou, koje je svaki od njih više ili manje ostvarivao u svojoj FPL karijeri.

Naravno, svaki iole iskusniji FPL menadžer zna da nijedan rezultat nije nedostižan, pogotovo što je do kraja ostalo 15-ak kola i dosta neiskorišćenih čipova. Što znači, uz prave poteze i preko potrebnu dozu sreće (neizbežan činilac ove igre koji “izluđuje” sve takmičare) svakako da i drugi igrači mogu da se uključe u borbu za najviši plasman. Jedan od njih je Rade Jovišić, prošlogodišnji šampion TNation lige. Rade se od samog početka muči da povrati prošlogodišnju formu, ali u poslednjih nekoliko kola nam je pokazao da “Red_Zmaja” još nije dao završnu reč. Međutim, ako želi da se priključi gore navedenoj grupi menadžera, i opravda izreku da “zmaj udara repom”, više nema pravo na loš potez.

A pred nama je i prvo “duplo” kolo, što je uvek dobra prilika za svakog menadžera, da uz pravu selekciju igrača i izbor kapitena “preokrene” svoju sezonu.

 

Tnation Fpl 2019/20 Uvek Više Od Igre

Scroll to Top