Tnation Logo

Na kraju jedne uspešne godine radujemo se novom početku

Godinu polako privodimo kraju, ostalo je svega nekoliko sati do 2019. godine. Decembar predstavlja onaj period godine kada sumiramo sve što je obeležilo tekuću, a planiramo i kreiramo ciljeve za narednu godinu.

Rasli smo…

Za našu kompaniju ova godina je sa različitih aspekata bila i više nego uspešna. Kompaniju, prvenstveno, čine zaposleni, a mi smo tokom 2018. godine porasli za preko 40 novih koleginica i kolega. Nama nije najbitnije kvantitativno izražavanje koliko činjenica da je toliki broj ljudi bio naš, i mi njihov izbor. Svako od njih se izdvojio svojim znanjem i ljudskim vrlinama i postao deo našeg tima, a naši dugogodišnji zaposleni su novim kolegama bili podrška i dobar primer u daljem razvoju karijere u novom okruženju.

Učili smo zajedno…

Tokom 2018. TNation Akademija, naša obrazovna jedinica, iznedrila je na desetine budućih developera i QA inženjera. Neki od polaznika su svoju šansu dobili upravo u našoj kompaniji, na juniorskim pozicijama. Takođe, kroz program višemesečne prakse nekoliko praktikanata se pridružilo ostatku tima. U ovom momentu TNation kompaniju čini balansirani sastav seniora sa decenijskim iskustvom i motivisanih i talentovanih početnika koji usvajaju znanja, ali i donose mnoštvo kreativnih ideja i pokretačku energiju.

Družili smo se i radovali…

Osim nad računarom naša ekipa svoj talenat i entuzijazam je pokazala i na drugim terenima. Godinu za nama su obeležili turniri u šahu, stonom fudbalu i ostalim rekreativno-sportskim aktivnostima. Ne znamo da li u to spada i Happy Friday (mmm…beer)? 🙂 Ali smo zato sigurni da je Sweet Friday praznik za sva čula. Zapravo, nije samo petkom kod nas zabava. Cele godine su provejavali mnogi lepi događaji: diplomiranja, venčanja, useljenja i naravno, bebe! U proseku smo postojali bogatiji za jednu bebu mesečno 🙂

Putovali smo i uživali…

U toku ove godine smo dosta putovali, naše kolege su išle u posete klijentima u Ameriku, Englesku, Nemačku, Švajcarsku…Imali smo čast i mi da ugostimo neke od njih. Posebno je bilo zanimljivo biti domaćin gostima koji nikada do sada nisu posetili našu zemlju. Odlazili su prepuni utisaka i, naravno, stomaka 🙂 Isto možemo da kažemo i za jedan naš tim koji je onboarding imao u vreme Oktobarfesta u Minhenu.

Bili smo društveno odgovorni…

Takođe, bili smo prisutni na raznim događajima, sajmovima i konferencijama. Naročito smo ponosni na akcije društvene odgovornosti kojima ćemo se još intenzivnije baviti u narednoj godini. Više hiljada čepova za akciju “Čep za hendikep” je skupljeno, a desetine paketa odeće i preko 100 novogodišnjih paketića je otišlo onima kojima je to najpotrebnije.

Osvajali smo nagrade…

Iako smatramo da je lepota u poklanjanju, ne možemo a da ne spomenemo i nagrade i priznanja koje smo mi dobili u toku ove godine. Srećni smo i još motivisaniji kada znamo da je naš rad prepoznat.

Iza nas je najuspešnija godina u istoriji poslovanja (da podsetimo, počeli smo 2007. godine sa radom), očekujemo da i sledeća bude u istom maniru. A pre svega, svim našim zaposlenima, saradnicima i klijentima želimo mnogo zdravlja, sreće i uspeha u 2019. godini. Radujemo se budućim zajedničkim izazovima i uspesima!

Živeli!

Scroll to Top