Iznenađenje Za Naše Najmlađe

Iznenađenje za naše najmlađe

Polako privodimo 2017. godinu kraju. Sumiramo rezultate i kreiramo ciljeve za narednu godinu. Iza nas je još jedna godina uspešno završenih i započetih projekata. Pored zajedničkih poslovnih uspeha, takođe, izuzetno smo ponosni i na lične uspehe naših zaposlenih i njihove najmlađe.

Ove godine TNation porodica je postala bogatija za devet beba. Kao firma, koja neguje i propagira porodične vrednosti, svakoj novorođenoj bebi smo pripremili poklon vaučer kao znak dobrodošlice. Našim najmlađim drugarima želimo dobro zdravlje i puno radosti www.smartessayrewriter.com/blog/what-you-should-know-about-our-thesis-editing-service. Roditeljima iskrene čestitke na novoj ulozi. Verujemo da će naši najmlađi imati sve predispozicije da postanu zdravi, uspešni i dobri ljudi. Gajeći kulturu porodičnih vrednosti i brige za drugoga, stvaramo kolektiv u kome zajedno rastemo i unapređujemo se.

Nastavićemo i u narednoj godini na isti način da dočekujemo nove drugare. Već se sada radujemo svim dečacima i devojčicama koji će se pridružiti našem timu.

Scroll to Top