Drugi Rumski Polumaraton

Drugi Rumski polumaraton

Dana 25. avgusta, u rodnom gradu našeg kolege Stefana Damjanovića održao se Drugi Rumski polumaraton. Filip Popović, Stefan Damjanović i ja smo bili predstavnici naše firme. Trčali smo za biznis štafetu.

Kako Stefan svakog jutra ustaje u 6 h i trči 5 km pre odlaska na posao, učešće na polumaratonu sa njim, i to u njegovom rodnom gradu, bio je pravi izazov za koji smo se kolega Filip Popović i ja rado prijavili, odlučni da se vratimo u formu.

Nakon ozbiljnih priprema ovog leta na Adi, bili smo spremni za taj izazov. Otišli smo u Rumu gde nas je dočekao naš kolega koji je bio pravi domaćin i pokazao nam najlepše čari ovog divnog grada u srcu Srema. Svako od nas je trčao po 7 km.  Stefan je svojih 7 km završio za očekivano odlično vreme dok smo Filip i ja imali mnogo veće muke.

Na kraju smo i nas dvoje završili trku za vreme koje se nije očekivalo od nas. Mi smo bili zadovoljni sto smo nakon tako kratkih priprema, uspeli da završimo trku, osvojili smo 16. mesto od 22 prijavljene biznis štafete.

Ali to je tek početak, sledeći cilj: Beogradski polumaraton 30. septembra na kom nam se pridružuje i kolega Miloš. Radujemo se ostvarenju još boljih rezultata i predstavljanju naše firme.

 

 

Scroll to Top